Novinky

Kto sa trafil a vyhral futbalovú tipovačku?

Kto sa trafil a vyhral futbalovú tipovačku?

Je to len pár dní, čo skončilo EURO 2024 a španielska futbalová reprezentácia získala titul. V našej futbalovej tipovačke ste Španielom dosť verili a tí, ktorí tipovali správne, boli zaradení do zlosovania o vecné a finančné ceny.

Tohtoročnú futbalovú tipovaciu súťaž sme usporiadali v šiestich krajinách Európskeho národného panela. Záujem o súťaž bol opäť obrovský. Celkovo sa jej zúčastnilo 56 373 členov panela a poslali ste nám celkom 9 578 správnych tipov. Toľkí z Vás verili, že Španielsko šampionát vyhrá.

Na Slovensku najviac z Vás videlo ako víťaza Španielsko (20 %), druhé najčastejšie zmienené bolo Portugalsko (14 %) a ako tretie sa medzi Vašimi odpoveďami objavovalo domáce Nemecko (13 %). Ako štvrté v poradí ste najčastejšie tipovali Anglicko (12 %) a ako piate Francúzsko (10 %).

Do tipovačky sa zapojilo celkovo 10 577 členov Slovenského národného panela, z toho 2 135 nám poslalo správny tip a bolo zaradených do zlosovania o ceny. Zo všetkých správnych tipov sme vylosovali 4 výhercov vecných cien a 10 z Vás, ktorí získavajú finančnú odmenu 50 EUR (12 750 oplátok), ktorú sme výhercom na ich oplátkové účty pripísali dňa 17.7.2024.

Všetci výherci budú informovaní e-mailom.

Ďakujeme všetkým členom za účasť v súťaži a výhercom zo srdca blahoželáme! Už teraz máte možnosť zúčastniť sa ďalšej, tentokrát olympijskej tipovačky, ktorá prebieha vo všetkých krajinách ENP. Stačí odpovedať na pozvánku, ktorú sme Vám odoslali na Váš e-mail, a poslať nám svoj tip a nabudúce môžete vyhrať napríklad aj Vy.

Vyplňovanie dotazníkov môže byť nielen užitočné pre našich klientov, ale tiež zábavné pre našich respondentov.

Podmienky súťaže
‹ Späť

Zverejnené na 17. 7. 2024, 15:28:58