Novinky

Zaujímajú Vás výsledky hokejovej tipovačky?

Zaujímajú Vás výsledky hokejovej tipovačky?

Je to len pár dní, čo sa skončili Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji 2024. Nielenže sa tentokrát o medaile hralo v susednom Česku, ale dokonca ten najcennejší kov tam i zostal. Čechom k úžasnému hokejovému výsledku moc blahoželám a prinášame Vám zoznam výhercov, ktorí Českú republiku tipovali na víťaza.

Hokejovú tipovačku sme tento rok usporiadali vo všetkých krajinách ENP, ktoré mali na tohtoročných MS svoj tím. Záujem zúčastniť sa súťaže bol obrovský, a tak sme od Vás dostali rekordných takmer 40 tisíc tipov.
Radi by sme Vám pripomenuli, že možnosť odoslať svoj tip ste mali iba do 15.5.2024, teda v dobe, kedy sa tímy základnej skupiny len začali rozbiehať, a predikovať výsledok nebolo tak jednoznačné. A ako ste tipovali?

Vo všetkých troch krajinách (Česku, Slovensku a Poľsku) ste mali jasného kandidáta na zlatú medailu - Kanadu. Na Slovensku ste tiež najviac verili, že zlatá medaila poputuje do Kanady alebo do Škandinávie. 12 % z Vás ale verilo, že si zlatú medailu privezieme domov.
Celkovo sme na Slovensku dostali 10 271 platných tipov, z toho 1030 z Vás tipovalo správne, že víťazom Majstrovstiev sa stane Česko. Do tipovačky sa zapojilo celkom 7 029 slovenských žien a 3 242 slovenských mužov.

Zo všetkých 1 030 správnych tipov sme vylosovali 3 výhercov vecných odmien, 5 výhercov Alza poukážok v hodnote 20 EUR a 10 výhercov, ktorí získavajú finančnú odmenu 50 EUR, ktorú sme im v podobe 12 750 oplátok pripísali na ich oplátkové účty v SNaP 30. mája 2024.

Všetci výherci budú o výhre informovaní emailom.

Ďakujeme všetkým členom za tak obrovskú účasť v tipovačke. Veríme, že ste si sledovanie hokejových zápasov užili a pokiaľ ste netipovali správne, alebo ste neboli vylosovaní, nezúfajte. Už teraz máte možnosť zapojiť sa do ďalšej, tentokrát futbalovej tipovačky. Držíme Vám palce a všetkým výhercom srdečne blahoželáme!

Podmienky hokejovej tipovačky
‹ Späť

Zverejnené na 30. 5. 2024, 17:41:12