Novinky

Olympijské medaile sú rozdané a my odmeňujeme výhercov Olympijskej tipovačky!

Olympijské medaile sú rozdané a my odmeňujeme výhercov Olympijskej tipovačky!

Či už to bolo pre niekoho v pozitívnom, alebo v negatívnom kontexte, rozhodne môžeme povedať, že tohtoročné Letné Olympijské hry boli multi-športovým eventom, ktorý sa zapíše do histórie svetových športových podujatí.

Olympijskú tipovačku sme usporiadali pre našich členov vo všetkých šiestich krajinách Európskeho národného panela. Účasť bola opäť obrovská a za to sme moc radi. Celkom sa jej zúčastnilo 53 485 panelistov, z toho správnu odpoveď nám poslalo 5 015 z nich. Dostať sa do zlosovania o výhru bolo jednoduché. Stačilo poslať správny tip na otázku „Koľko medailí získa váš národný reprezentačný tím na Letných Olympijských hrách 2024 v Paríži, a to bez ohľadu na to, či to bude zlatá, strieborná alebo bronzová medaila.“
V Slovenskom národnom paneli sa súťaže zúčastnilo celkom 9 877 členov SNaP. Svoj správny tip poslalo 732 z nich. Slovenský reprezentačný tím získal celkovo 1 medailu, čo bola aj správna odpoveď.

Zo všetkých správnych odpovedí sme vylosovali 10 z Vás, ktorí získavajú finančnú odmenu 50 EUR. Odmena im v čiastke 12 750 oplátok im bude pripísaná na ich oplátkové účty v SNaP.

Výhercom sme odmenu pripísali dňa 23.augusta 2024 a všetci boli o výhre informovaní emailom.

Ďakujeme všetkým členom za účasť v súťaži a výhercom gratulujeme! Neváhajte a napíšte nám, akých súťaží by ste sa chceli zúčastniť nabudúce. Radi Vaše návrhy prediskutujeme a zorganizujeme pre Vás ďalšiu tipovaciu súťaž. Byť členom Slovenského národného panela je zábava, neváhajte a pozvite do panelu aj svojich známych!

Podmienky súťaže
‹ Späť

Zverejnené na 25. 8. 2024, 11:47:29