Novinky

Odštartovali sme novú webovú aplikáciu

Odštartovali sme novú webovú aplikáciu

V utorok 15.8.2023 spustili úplne novú webovú platformu Slovenského národného panelu, čo sa priamo dotýka aj stránok, na ktorých vyplňujete dotazníky.

Cieľom novej webovej platformy je priniesť Vám príjemnejšie prostredie pre vyplňovanie dotazníkov, ale tiež viac noviniek a zaujímavostí z výskumov, ktorých sa zúčastňujete. Chceme byť s Vami v intenzívnejšom kontakte, a preto sa snažíme tiež urobiť pre Vás členstvo v našej komunite respondentov zábavnejšie a ústretovejšie, preto sa budete môcť v budúcnosti tešiť na ďalšie vylepšenia a zábavné prvky stránky, i Vašich profilov.
Od 15.8.2022 boli teda Vaše účty prevedené automaticky do novej platformy. Čo to pre Vás okrem nového dizajnu konkrétne znamená?
• Vaše prihlasovacie údaje zostávajú rovnaké;
• Bude potrebné potvrdiť aktualizované podmienky členstva v paneli;
• Vaše registračné údaje budú prevedené;
• Odporúčame Vám v čo najkratšej dobe po spustení si aktualizovať svoje údaje v profilových dotazníkoch (v MENU – PROFIL), aby sme Vám mohli odosielať čo najviac výskumov, ktoré budú pre Vás zaujímavé a relevantné. Snažili sme sa preniesť čo najviac informácií o Vás, ale v niektorých prípadoch sa údaje nemuseli preniesť kompletne celé. Preto Vás prosíme o ich kontrolu a doplnenie.

Okrem svojich údajov, pozvánok do výskumov a odmien nájdete na svojom profilovom účte aj články z niektorých realizovaných výskumov (v MENU – NOVINKY), ale tiež môžete za odmenu pozvať do panelu svojich známych, jednoducho iba vložením ich emailu. Vo svojom profile si tiež môžete skontrolovať, či už sa Vami doporučení panelisti zaregistrovali a splnili všetky podmienky a či Vám bola za nich vyplatená odmena.

Ako to už u každej zmeny býva, očakávame, že si budete potrebovať na nový dizajn a funkcionalitu trochu zvyknúť. Veríme, že časom oceníte všetky jej výhody a novinky, ktorá práve Vám prinesie.

‹ Späť

Zverejnené na 23. 8. 2023, 9:35:34