Novinky

Nebojíme sa zodpovednosti a zaviazali sme sa k tzv. Quality Pledge

Nebojíme sa zodpovednosti a zaviazali sme sa k tzv. Quality Pledge

Slovo kvalita počujeme tak často, až občas stráca na význame a mení sa na klišé. Pre nás v ENP ale rozhodne klišé nie je. Naopak, svojou prácou sa významne odlišujeme od iných firiem, ktoré predávajú skôr low cost než kvalitu.

ENP je na tom s kvalitou nielen v Česku a na Slovensku, ale aj v globálnom meradle skutočne skvelo a sme na to primerane hrdí.

Veľmi dobre si uvedomujeme, že na základe nami nazbieraných dát robia naši klienti významné strategické rozhodnutia, niekedy rádovo až v miliónoch EUR. Rozhodnutia to nie sú len marketingové, ale i výrobné, obchodné, či spoločenské. Nekvalitné dáta nikdy nemôžu tvoriť kvalitné podklady, preto sme s nadšením uvítali iniciatívu niekoľkých zahraničných partnerov k záväzku kvality – Quality Pledge.

Prijať tento záväzok pre nás nie je nič nového, ani komplikovaného. Iba si ďalej budeme robiť svoju prácu presne tak, ako doteraz. Jediný rozdiel je v tom, že cítime potrebu túto tému v našom obore viac komunikovať, a to predovšetkým v celosvetovom meradle.

Zdieľame názor, že prieskumy nestačí len robiť kvalitne, dôležitá je aj transparentnosť postupov a štandardizácia merania kvality prieskumov, radi budeme firmou, ktorá sa na vývoji týchto vecí bude aktívne podieľať. Viac informácií nájdete vo webinári Quality Pledge.

‹ Späť

Zverejnené na 16. 5. 2024, 17:03:46