Novinky

Voľby sú za dverami! Tipnete si ako dopadnú?

Voľby sú za dverami! Tipnete si ako dopadnú?

Predčasné Parlamentné voľby na Slovensku sú takmer za dverami a my máme pre vás pripravenú tipovačku. Skúste uhádnuť, ktoré strany sa umiestnia na prvých troch priečkach a získajte špeciálnu odmenu.

Dňa 30.9.2023 sa uskutočnia predčasné Parlamentné voľby na Slovensku a my sme si pre Vás pri tejto príležitosti pripravili obľúbenú tipovačku. Tipnite si správne, ktoré politické strany sa umiestnia na prvom, druhom a treťom mieste a získajte špeciálnu odmenu.

Piati z vás, ktorí správne uhádnu umiestnenie politických strán na prvom, druhom a treťom mieste, získajú špeciálnu odmenu v hodnotě 40 EUR.

Výsledky uverejníme najneskôr 10 dní po vyhlásení výsledkov Parlamentných volieb na Slovensku, ktoré sa budú konať dňa 30.9.2023 v Novinkách na našej webovej stránke a na našich sociálnych sieťach.

V čom spočíva naša tipovačka?

Odpovedzte na jednoduchú otázku - "Ktorú z kandidujúcich strán v Parlamentných voľbách na Slovensku tipujete, že sa so svojím počtom hlasov umiestni na prvom, druhom a treťom mieste?"

Ako sa zapojiť?

Súťaž prebieha od 20. septembra 2023 do 27. septembra 2023, v tomto časovom rámci nám uveďte svoj tip na umiestnenie jednotlivých politických strán na prvých 3 miestach v Parlamentných voľbách na Slovensku. Do tipovačky pozývame všetkých respondentov Slovenského národného panela prostredníctvom pozvánky v e-maile, takže tú svoju nájdete tam alebo vo svojom profile v sekcii Výskumy.

Kto sa môže stať víťazom tipovačky?

Zo všetkých zúčastnených tipujúcich, ktorí správne určia poradie politických strán na prvých troch miestach (to znamená správne uvedú politickú stranu, ktorá skončila na prvom, druhom a treťom mieste), náhodne vyberieme 5 členov SNaP, ktorí získajú odmenu 40 EUR.

Pravidlá tipovačky

Kompletné pravidlá tipovačky: Uhádnite poradie politických strán na prvom, druhom a treťom mieste v predčasných Parlamentných voľbách na Slovensku, ktoré sa budú konať dňa 30.9.2023.

  1. ORGANIZÁTOR: European National Panels s.r.o. Štěpánská 611/14, 110 00, Praha 1, IČO: 24309427, info@narodnypanel.sk

  2. NÁZOV TIPOVAČKY: Uhádnite poradie politických strán na prvom, druhom a treťom mieste v predčasných Parlamentných voľbách na Slovensku, ktoré sa budú konať dňa 30.9.2023

  3. DOBA TRVANIA: 20.9.2023 - 27.9.2023

  4. PODMIENKY ÚČASTI V TIPOVAČKE: Účastníkom tipovačky s poradovým číslom ENPVOLBY23 sa môže stať osoba vo veku 18 a viac rokov, ktorá bola e-mailom pozvaná k vyplneniu online dotazníka, a ktorá platne vyplní celý dotazník a odpovie na požadované otázky, uvedené v pravidlách tipovačky.

  5. VÝHRA: 5 x 40 EUR v oblátkach pripísaných na účet respondenta (10 000 oblátok)

  6. SPÔSOB VÝBERU VÝHERCU: Odmenu získa ten, kto presne uhádne poradie politických strán na prvých troch miestach v Parlamentných voľbách 2023 na Slovensku a bude náhodne vybraný. Všetky jedinečné ID správne tipujúcich respondentov budú zaradené do náhodného výberu, v ktorom bude vybraných 5 z nich, ktorí získajú špeciálnu odmenu.

Pre určenie poradia prijatia dotazníka u Organizátora je rozhodujúci dátum a čas prijatia dotazníka v dotazovacom systéme Organizátora. Pokiaľ správnu odpoveď neuhádne ani jeden účastník, nárok na výhru nevznikne žiadnej strane.

Výherca súhlasí so zverejnením svojho mena vo formáte iniciálok a mesta/obce (napr. pán Tomáš K. z Bardejova) a to formou vyhlásenia výsledkov súťaže na webovej stránke Organizátora v sekcii Novinky a na sociálnych sieťach SNaP.

  1. OZNÁMENIE O VÝHRE: Oznámenie o výhre bude zaslané na e-mailovú adresu, s ktorou je výherca zaregistrovaný v SNaP.

  2. ODOVZDANIE CENY: Organizátor sa zaväzuje informovať výhercu o jeho výhre najneskôr do 10 pracovných dní po vyhlásení oficiálnych výsledkov Parlametných volieb na Slovensku 2023. Výhra bude pripísaná na oblátkový účet výhercu vo výške 10000 oblátok (40 EUR).

  3. SÚHLAS S PRAVIDLAMI A OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV: Odpoveďou na súťažnú otázku účastník dobrovoľne vyjadruje svoj výslovný súhlas s pravidlami a zároveň dáva Organizátorovi výslovný súhlas v zmysle zákona č. 101/2001 Z. z. a zákona č. 480/2004 Z. z. Týmito údajmi sa rozumie meno a priezvisko účastníka, jeho adresa (ulica, PSČ, mesto/obec a PSČ), telefónne číslo a e-mailová adresa výlučne za účelom distribúcie výhry; s prípadným zverejnením jeho osobných údajov v rozsahu: meno, prvé písmeno priezviska a mesto/obec v zozname výhier na webovej stránke Organizátora - účastník môže svoj súhlas písomne odvolať zaslaním žiadosti na adresu support@narodnypanel.sk. Ak výherca odmietne poskytnúť údaje uvedené v pravidlách tipovačky, bude z tipovačky vyradený a výhra bude odovzdaná ďalšiemu v poradí.

  4. ĎALŠIE DÔLEŽITÉ PODMIENKY TIPOVAČKY: Účastníci sa zúčastňujú TIPOVAČKY s tým, že nemajú nárok na iné ako finančné plnenie vo forme pripísania oblátok na ich SNaP účet. Organizátor nie je voči Účastníkom nijako zaviazaný a Účastníci nemajú nárok na iné plnenia zo strany Organizátora ako tie, ktoré sú uvedené v týchto Pravidlách. Výhry nie sú právne vymáhateľné. Súťaže sa nemôžu zúčastniť právnické osoby a zamestnanci Organizátora alebo ich rodinní príslušníci. Úplné znenie pravidiel bude počas trvania súťaže priebežne dostupné na webovej stránke Organizátora https://www.narodnypanel.sk/news/. Organizátor je oprávnený kontrolovať podmienky tipovačky a v prípade sporu posúdiť a s konečnou platnosťou rozhodnúť o akejkoľvek otázke týkajúcej sa tipovačky.

‹ Späť

Zverejnené na 20. 9. 2023, 13:57:04